LIITTYMINEN

Kerhomme jäsenyyttä anotaan täyttämällä nettikaavake. Anomus pitää täyttää kokonaisuudessaan, myös vapaamuotoinen kertomus tämänhetkisestä veneilyharrastuksesta. Muista myös ehdottomasti ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, vaikka lomakkeen lähetystietolokissa se saattaakin näkyä. Lisäksi toivomme, että mainitsette mahdolliset suosittelijat joko PVK:n jäsenistöstä tai muista venekerhoista.

Kaavakkeeseen pääset tästä: nettikaavake.

Perinteisiä paperisia anomuskaavakkeita saa kerholta veneilykauden aikana kerhorakennuksessa toimivasta kioskikahvilasta ja/tai kerhon hallituksen jäseniltä. Pääsääntöisesti jäsenanomukset kuuluvat jäsenkirjurimme tehtäviin, joten ensisijaisesti ota yhteyttä häneen.

Mikäli sähköpostiasetuksesi ei suostu lähettämään kaavaketta, lähetä kaavakkeessa pyydetyt tiedot sähköpostilla!

Jäsenanomukset käsitellään saapumisen jälkeen viimeistään seuraavassa hallituksen kokouksessa, mutta useimmiten jäsenkirjuri voi heti hyväksyä anomuksen alustavasti ja osoittaa hakijalle venepaikan, kunhan tarvittavat maksut on maksettu.

Uusille jäsenille on yleensä aina pienvenepaikkoja (aisapaikka) tarjolla ja sopivan kokoisia peräpaalupaikkojakin lähes aina. Joten jos veneily kiinnostaa, liity kerhoomme. Hae jäsenyyttä heti, sillä vapaita venepaikkoja tulee olemaan kaudella 2019 vain muutamia!

Vuosikokouksen päätöksen mukaisesti liittymismaksu on 450,00 eur ja se maksetaan kerran. Vuosittainen jäsenmaksu on tällä hetkellä 85 eur ja se sisältää veneilyliiton maksun. Venepaikkamaksut kerätään Helsingin kaupungin hinnoittelun mukaisesti. Jäsen- ja liittymismaksuista sekä venepaikkamaksuista saa tarkempaa tietoa ottamalla yhteyttä kerhoomme.

Kaikkien venepaikan lunastaneiden jäsenten velvollisuuksiin kuuluu vartiointi vähintään kerran veneilykaudessa. Vartiolistat julkaistaan kerhon ilmoitustaululla sekä www-sivujen "jäsenille"-osiossa. Vartioinnista ja muista velvollisuuksista sekä liittymisasioista saa enemmän tietoa ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin.